Διαζευγμένος Πατέρας Δεν χρειάζεται να πληρώνει διατροφή για τα παιδιά του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

9:13 AM by
ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΓΟΝΕΪΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ

Διαζευγμένος Πατέρας Δεν χρειάζεται να πληρώνει διατροφή για τα παιδιά του, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Δικαστική Απόφαση, με πολύ καλή είδηση ​​για τους Διαζευγμένους Πατέρες.


Δικαστής στο Τελ Αβίβ, απεφάνθη ότι ένας πατέρας από την πόλη Rehovot, δεν χρειάζεται να πληρώσει την διατροφή των παιδιών του - δημιουργώντας έτσι ένα προηγούμενο που θα μπορούσε να αλλάξει το καθεστώς σχετικά με την διατροφή των παιδιών για πολλούς διαζευγμένους γονείς.

Ο Δικαστής Yoram Shaked, έκρινε ότι ο εν λόγω πατέρας δεν χρειάζεται να καταβάλει διατροφή επειδή έχει την συνεπιμέλεια των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, και επειδή αυτή έχει υψηλότερο και διαθέσιμο εισόδημα από ότι ο πατέρας. 

Ο πατέρας θα έπρεπε να καταβάλει τη διατροφή των 300 σέκελ το μήνα δηλαδή περίπου 62 ευρώ. Ο δικαστής σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε τον οδήγησαν να αποφασίσει στο να παραιτηθεί ο πατέρας από την υποχρέωση του να την καταβάλει συνολικά.

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.