ΣΟΚ !!!! ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

2:28 PM by

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!


αυτοκτονια διαζευγμενου μπαμπα


TΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 42ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ



Με το αίμα πλέον στα χέρια χιλιάδων Ελλήνων που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους πνιγμένοι στην έσχατη απόγνωση, βρίσκονται όχι μόνο ο Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και οι συν αυτοίς, αλλά και τα απανταχού ελεεινά ”δημοσιογραφικά” ενεργούμενα που -πάντα με το αζημίωτο- δεν παύουν να εκθειάζουν το έργο τους και να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Σε όλους αυτούς αφιερώνεται τούτη η τραγική φωτογραφία, και ας γίνει η Ερινύα που θα τους κυνηγά σε όλη την άθλια ζωή τους, είτε αυτή τελειώσει σε κάποια βίλα της Λατινικής Αμερικής είτε σε κάποιο κελί φυλακής. Γιατί άλλη οδός δεν προβλέπεται για όλους αυτούς να υπάρξει. 

Η ίδια φωτογραφία επίσης αφιερώνεται και σε όλους τους ψηφοφόρους τους, που, παρ’ ότι είχαν ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ περί του ποιούς ανεβάζουν στην εξουσία, το έκαναν ελπίζοντας πως ίσως έτσι, με κάποιο τρόπο, “αυτοί τουλάχιστον θα σωθούν”.

“Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά εδώ και καιρό. Δεν μπορώ να τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και φασόλια. Δεν αντέχω να ζω σαν ζητιάνος και να πηγαίνω να με ταΐζει η Εκκλησία. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ για τσιγάρα. Συγνώμη γι’ αυτό που κάνω. Δεν υπάρχει ελπίδα”.

Αυτές ήταν οι λίγες λέξεις μέσα από τις οποίες είπε τα πάντα ο 42χρονος άνδρας από τη συμπρωτεύουσα, που μη αντέχοντας πλέον μια ζωή που γι’ αυτόν είχε γίνει απόλυτο μαρτύριο, έβαλε μια θηλιά στον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του, σε συνοικία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας ήταν διαζευγμένος, πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού για το οποίο ένιωθε φρικτές τύψεις καθώς δεν μπορούσε να του προσφέρει απολύτως τίποτε.


Οδηγός στο επάγγελμα, έψαχνε για δουλειά τουλάχιστον επί έξι μήνες αλλά ήταν αδύνατον να βρει, ωστόσο για τον ίδιο, το να ζει αναξιοπρεπώς όπως περιγράφει στο ιδιόχειρό του σημείωμα, δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το διαχειριστεί και τελικά και να το αντέξει.

Τις συγκλονιστικες φωτογραφιες μπορειτε να τις δειτε στο makeleio.gr

0 comments:

Post a Comment

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Note: Only a member of this blog may post a comment.